به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا بهروزلک، مدیر انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم در ابتدای این نشست گزارشی از فعالیتهای این انجمن را ارائه داد.
در ادامه دکتر کیومرث اشتریان به تحلیل ظرفیتهای سیاستگذاری عمومی در حوزههای علمیه با محوریت درک عینی و عملی از مشکلات مردم و امر به معروف و نهی از منکر در عرصه فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی مردم به صورت فنی و مدیریت بهینه منابع مالی حوزه و ایجاد ظرفیتها و تواناییهای جدید برای فعالیتهای بینالمللی حوزه و همچنین آشنایی با تکنیکهای جدید سیاست فرهنگی پرداخت.
این استاد دانشگاه در خصوص سیاستگذاری عمومی با محوریت کاربردی کردن علوم اجتماعی از طریق تمرکز در تجربه حکومتی و مطالعه عمل دولتی (حکومتی) و مسئله محوری (مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی) تاکید کردند.
وی همچنین به مدلهای سیاستگذاری عمومی مبتنی بر تأکید بر علل و عوامل شکلدهنده سیاستگذاری عمومی و نظریهها، منافع گروههای نفوذ هرج و مرج سازمانیافته و همچنین نظریههای سیاستی فرهنگی، تکثر جهانی و چند فرهنگی، صنعت فرهنگ دیجیتال و ... اشاره نمود.
اشتریان تصمیمگیری در سیاست فرهنگی را عقلانیت اقتصادی جهل فرهنگی ترس و نگرانی فرهنگی هرج و مرج و اغتشاش نظری در تصمیمگیری عنوان کرد.
خاظرنشان میشود در پایان ششمین نشست مجمع عمومی انجمن مطالعات سیاسی به پرسش اساتید و فضلای حوزه پاسخ داده شد.